Tuan Guru telah kembali ke rahmatullah….

Dengan dukacitanya dimaklumkan bahawa Tuan Guru Haji Muhammad Isa Ahmad Ansorullah telah kembali ke rahmatullah pada 11 Januari 2012 (Rabu) jam 10.30 malam di rumahnya setelah dimasukkan ke hospital kurang dari sehari. Alhamdulillah, jenazah telah selamat dikebumikan pada 12 Januari 2011 (Khamis) jam 11 pagi di Mahang, Kedah. Semoga Allah SWT mencucuri rahmat ke atas rohnya dan memasukkannya ke dalam golongan para solehin dan mursyidin.

Bagi pihak semua ahli keluarga dan waris, saya ingin merakamkan ucapan terima kasih yang tidak terhingga kepada semua murid, sanak saudara dan rakan taulan Allahyarham yang telah mendoakan, menziarahi Allahyarham sama ada di hospital atau di rumah, menguruskan jenazah serta melakukan tahlil khas bagi Allahyarham di beberapa tempat. Kami sangat terharu dengan sokongan yang diberikan oleh anak-anak murid Allahyarham yang datang dari jauh dan dekat. Semoga Allah SWT sahajalah yang akan membalas segala-galanya.

Al-Fatihah buat tuan guru….

Amin, amin Ya Rabbal ‘alamin…

Advertisements

Posted on January 13, 2012, in INFO & MAKLUMAN. Bookmark the permalink. 3 Comments.

  1. al-fatihah ila mursyidina al-‘arif billah Pak Teh. Di mana pak teh dikebumikan? saya nak berziarah. Saya berbai’ah pada hari raya haji yg lepas ni..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: